Add Social

Add Social is ons meest uitgebreide pakket en biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van online leadgeneratie en adverteren. Dit pakket heeft standaard € 200,- aan advertentiebudget om te adverteren op social media. Als toevoeging op pakket Add More is dit pakket uitgebreid met marketing automation, waardoor geautomatiseerd opvolging wordt gegeven aan leads. In combinatie met landingspagina’s (max 3) een perfecte combinatie om (nieuwe) klanten binnen te halen! 

Leadgeneratie en marketing automation

Landingspagina’s zijn een uitstekende manier om social mediacampagnes of andere marketingacties te laten converteren. Dergelijke pagina’s vertellen kort en bondig iets over een bepaald onderwerp en zijn voorzien van een contactformulier voor meer informatie, een aanvraag of een download. Zo krijg jij ingevulde contactformulieren van potentiële klanten in jouw mailbox en kun je direct contact met hen opnemen. Door te koppelen met een tool voor marketing automation, worden deze potentiële klanten geautomatiseerd voorzien van e-mailings. Zodoende verkrijgen zij meer informatie en worden zij verder de ‘sales funnel’ ingeleid om uiteindelijk tot aanschaf over te gaan.

Social mediabeheer

Op het gebied van social mediabeheer valt binnen pakket Add Social het volledige beheer (plaatsen en opzetten) van vier social mediakanalen. Daarnaast zit webcare standaard in dit pakket, waardoor berichten en reacties van klanten, van maandag tot vrijdag, binnen 24 uur opgevolgd worden. Wekelijks worden op deze kanalen 4 berichten geplaatst. Afhankelijk van jouw doelstellingen en de beschikbare informatie kan dit een tekstbericht zijn, een afbeelding of een combinatie hiervan. Daarnaast wordt maandelijks een uitgebreid contentitem gecreëerd van maximaal 1 A4'tje met hierin informatie over jouw bedrijf, product of de markt waarin je opereert.

Adverteren op social media

Het advertentiebudget voor het adverteren op social media omvat € 200,-. Dit budget wordt gebruikt om specifieke berichten of advertenties onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep. Afhankelijk van de doelstellingen levert dit meer websitebezoek, likes of volgers op. Het opzetten en onderhouden van campagnes voor adverteren op social media is kosteloos binnen dit pakket. Wil je meer bereik of nóg betere zichtbaarheid met social media-advertising, kun je er ook voor kiezen om (zelf) meer budget in de campagne te zetten.

Google adverteren

Adverteren in Google wordt ook wel afgekort als SEA, wat Search Engine Advertising of zoekmachine adverteren betekent. Google AdWords werkt middels een veilingmodel. Het uitbesteden van Google AdWords verdien je over het algemeen snel terug doordat grondige analyse van de bestaande campagnes verbeteringen aan het licht brengt. Het opzetten en onderhouden van AdWords-campagnes is kosteloos, het budget wordt daarentegen direct met de klant verrekend.

 

Add Social

€ 900 /Maand

Opstartkosten: € 1.295

 

Add More, incl. marketing automation.

Incl. € 200 advertentiebudget.

 

Meer bereik

Meer websitebezoekers

Meer leads

Meer klanten

Periodiek overleg

Brainstormsessie

Uitgebreide brainstormsessie waarmee bepaald wordt met welke middelen, kanalen en budget wij jouw marketingdoelstellingen gaan bereiken.

Social mediastrategie

Een strategie waarin staat welke kanalen wij gaan gebruiken, voor welke doelgroep en met welke tone of voice. Daarnaast staat in de social mediastrategie een uitgebreide planning.

Contentcreatie
4 per week

Het aantal berichten dat wij per week delen op jouw social mediakanalen.

Uitgebreid contentitem
12 per jaar

Een artikel van max. 1 A4'tje met hierin informatie over jouw bedrijf, product of de markt waarin je opereert.

Opzetten social media

Het aantal kanalen dat wij kosteloos voor jou opzetten om een campagne mee te draaien. Meerprijs extra kanalen opzetten: € 50,- per kanaal.

Social advertising

Binnen social advertising valt het adverteren op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. Indien je op meer kanalen wilt adverteren dan standaard in het pakket valt, kost het opzetten € 75,- per kanaal.

Budget social advertising
€200/maand

Het totale advertentiebudget dat verdeeld wordt over 1 of meer advertentiekanalen op social media.

Facebook adverteren

Specifiek budget voor het adverteren op Facebook. Dit budget wordt enkel toegepast op Facebook en kan niet verdeeld worden op andere kanalen.

Gesponsorde berichten

Gesponsorde berichten zijn Facebook-posts die je d.m.v adverteren onder de aandacht wilt brengen bij je doelgroep.

Remarketing

Met remarketing kun je specifiek mensen targeten die al eens op jouw website zijn geweest. Zo kun je bijv. een speciale aanbieding nog eens langs laten komen.

Leadgeneratie

Met leadgeneratie wordt een specifieke landingspagina opgezet waarmee wij jou voorzien van ingevulde contactformulieren, oftewel: leads.

Landingspagina's

Een landingspagina is een speciale pagina die gericht is op het converteren van bezoekers tot potentiële klanten.

Marketing automation

Met marketing automation wordt geautomatiseerd opvolging gegeven aan personen die interesse tonen in jouw bedrijf.

Google Advertising (SEA)

Door middel van Google adverteren (SEA) kun je snel en eenvoudig een toppositie in Google verwerven. LET OP: EXCL. BUDGET.

Rapportage

Met rapportage geven wij jou inzicht in het bereik en de resultaten van de lopende campagnes.

Totaal budget : € 200 /maand

Het totale advertentiebudget dat gebruikt wordt om te adverteren op social media.

Extra opties

 • Webcare inclusief

  Goede en snelle webcare via social media maakt klanten loyaal en heeft een goede indruk van jouw organisatie. Tijdens kantooruren houden wij jouw social mediakanalen in de gaten en geven binnen 24 uur reactie op berichten.

 • Nieuwsbrief

  Een nieuwsbrief is een ideaal middel om klanten te voorzien van interessant nieuws, weetjes en aanbiedingen.

 • Website

  Het kan zijn dat je een nieuwe website wilt. Hiervoor werken wij samen met crossmediaal reclamebureau ipsis, een bedrijf dat prachtige websites maakt die eenvoudig te beheren zijn.

 • Videomarketing

  Videomarketing geeft nét dat extra's aan jouw social mediakanalen en/of website. Het geeft een goed beeld van jouw organisatie of product en kan positieve emotie opwekken bij jouw doelgroep.

Kosten

Opstartkosten: € 1.295

Deze kosten worden gerekend voor de uitgebreide intake en/of brainstorm en het opzetten van de campagnes.

Maandelijkse kosten: € 900

Dit zijn de maandelijks terugkerende kosten voor het onderhouden en optimaliseren van de campagnes.

Kenmerken

Kenmerken verbergen

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000