Add more

Add More is een uitbreiding van pakket Add Smart, waarbij leadgeneratie en 1 landingspagina inclusief zijn. Daarnaast is er binnen dit pakket meer advertentiebudget beschikbaar (€ 100,-) en zullen meer berichten gedeeld worden op een tweetal zelf te kiezen social mediakanalen. Voor een volledig vergelijk van de pakketten kun je een kijkje nemen op de pagina Pakketten.

Leadgeneratie met landingspagina’s

Landingspagina’s zijn een uitstekende manier om social mediacampagnes of andere marketingacties te laten converteren. Dergelijke pagina’s vertellen kort en bondig iets over een bepaald onderwerp en zijn voorzien van een contactformulier voor meer informatie, een aanvraag of een download. Zo krijg jij ingevulde contactformulieren van (potentiële) klanten in jouw mailbox en kun je direct contact met hen opnemen.

Social mediabeheer

Op het gebied van social mediabeheer valt binnen pakket Add More het volledige beheer (plaatsen en opzetten) van twee social mediakanalen. Wil je ook dat wij, binnen kantooruren, reageren op reacties van klanten, dan adviseren wij ook Webcare af te nemen voor € 150,- extra per maand. Wekelijks worden er 3 berichten geplaatst verspreid over de kanalen. Afhankelijk van jouw doelstellingen en de beschikbare informatie kan dit een tekstbericht zijn, een afbeelding of een combinatie hiervan. Daarnaast wordt per twee maanden een uitgebreid contentitem gecreëerd van maximaal 1 A4'tje met hierin informatie over jouw bedrijf, product of de markt waarin je opereert.

Adverteren op social media

Het advertentiebudget voor het adverteren op social media omvat € 100,-. Dit budget wordt gebruikt om specifieke berichten of advertenties onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep. Afhankelijk van de doelstellingen levert dit meer websitebezoek, likes of volgers op. Het opzetten en onderhouden van campagnes voor adverteren op social media is kosteloos binnen dit pakket. Wil je meer bereik of nóg betere zichtbaarheid met social media-advertising, kun je er ook voor kiezen om (zelf) meer budget in de campagne te zetten.

Google adverteren

Adverteren in Google wordt ook wel afgekort als SEA, wat Search Engine Advertising of zoekmachine adverteren betekent. Google AdWords werkt middels een veilingmodel. Het uitbesteden van Google AdWords verdien je over het algemeen snel terug doordat grondige analyse van de bestaande campagnes verbeteringen aan het licht brengt. Het opzetten en onderhouden van AdWords-campagnes is kosteloos, het budget wordt daarentegen direct met de klant verrekend.

Add more

€ 550 /Maand

Opstartkosten: € 795

 

Add Smart, incl. leadgeneratie.

Incl. € 100 advertentiebudget.

 

Meer bereik

Meer websitebezoekers

Meer leads

Meer klanten

Periodiek overleg

Brainstormsessie

Uitgebreide brainstormsessie waarmee bepaald wordt met welke middelen, kanalen en budget wij jouw marketingdoelstellingen gaan bereiken.

Social mediastrategie

Een strategie waarin staat welke kanalen wij gaan gebruiken, voor welke doelgroep en met welke tone of voice. Daarnaast staat in de social mediastrategie een uitgebreide planning.

Contentcreatie
3 per week

Het aantal berichten dat wij per week delen op jouw social mediakanalen.

Uitgebreid contentitem
6 per jaar

Een artikel van max. 1 A4'tje met hierin informatie over jouw bedrijf, product of de markt waarin je opereert.

Opzetten social media

Het aantal kanalen dat wij kosteloos voor jou opzetten om een campagne mee te draaien. Meerprijs extra kanalen opzetten: € 50,- per kanaal.

Social advertising

Binnen social advertising valt het adverteren op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. Indien je op meer kanalen wilt adverteren dan standaard in het pakket valt, kost het opzetten € 75,- per kanaal.

Budget social advertising
€100/maand

Het totale advertentiebudget dat verdeeld wordt over 1 of meer advertentiekanalen op social media.

Facebook adverteren

Specifiek budget voor het adverteren op Facebook. Dit budget wordt enkel toegepast op Facebook en kan niet verdeeld worden op andere kanalen.

Gesponsorde berichten

Gesponsorde berichten zijn Facebook-posts die je d.m.v adverteren onder de aandacht wilt brengen bij je doelgroep.

Remarketing

Met remarketing kun je specifiek mensen targeten die al eens op jouw website zijn geweest. Zo kun je bijv. een speciale aanbieding nog eens langs laten komen.

Leadgeneratie

Met leadgeneratie wordt een specifieke landingspagina opgezet waarmee wij jou voorzien van ingevulde contactformulieren, oftewel: leads.

Landingspagina's

Een landingspagina is een speciale pagina die gericht is op het converteren van bezoekers tot potentiële klanten.

Marketing automation

Met marketing automation wordt geautomatiseerd opvolging gegeven aan personen die interesse tonen in jouw bedrijf.

Google Advertising (SEA)

Door middel van Google adverteren (SEA) kun je snel en eenvoudig een toppositie in Google verwerven. LET OP: EXCL. BUDGET.

Rapportage

Met rapportage geven wij jou inzicht in het bereik en de resultaten van de lopende campagnes.

Totaal budget : € 100 /maand

Het totale advertentiebudget dat gebruikt wordt om te adverteren op social media.

Extra opties

 • Webcare € 150,- per maand

  Goede en snelle webcare via social media maakt klanten loyaal en heeft een goede indruk van jouw organisatie. Voor € 150,- per maand houden wij, tijdens kantooruren, jouw social mediakanalen in de gaten en geven binnen 24 uur reactie op berichten.

 • Nieuwsbrief

  Een nieuwsbrief is een ideaal middel om klanten te voorzien van interessant nieuws, weetjes en aanbiedingen.

 • Website

  Het kan zijn dat je een nieuwe website wilt. Hiervoor werken wij samen met crossmediaal reclamebureau ipsis, een bedrijf dat prachtige websites maakt die eenvoudig te beheren zijn.

 • Videomarketing

  Videomarketing geeft nét dat extra's aan jouw social mediakanalen en/of website. Het geeft een goed beeld van jouw organisatie of product en kan positieve emotie opwekken bij jouw doelgroep.

Kosten

Opstartkosten: € 795

Deze kosten worden gerekend voor de uitgebreide intake en/of brainstorm en het opzetten van de campagnes.

Maandelijkse kosten: € 550

Dit zijn de maandelijks terugkerende kosten voor het onderhouden en optimaliseren van de campagnes.

Kenmerken

Kenmerken verbergen

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000