Add Basic

Add Basic is een basispakket voor social mediabeheer en social media-advertising met een standaard advertentiebudget van € 240,- per jaar. Dit basispakket vormt de start van een social mediacampagne op één kanaal. Hiernaast wordt een AdWords-campagne opgezet die voor verkeer zorgt naar jouw website. Rapportage vindt per kwartaal plaats aan de hand van een overzichtelijke pdf die via de mail toegestuurd wordt.

Social mediabeheer

Op het gebied van social mediabeheer valt binnen pakket Add Basic het volledige beheer (plaatsen en opzetten) van één social mediakanaal. Wil je ook dat wij, buiten kantooruren, reageren op reacties van klanten, dan adviseren wij ook Webcare af te nemen voor € 100,- extra per maand. Wekelijks worden op dit ene kanaal 1 bericht geplaatst. Afhankelijk van jouw doelstellingen en de beschikbare informatie kan dit een tekstbericht zijn, een afbeelding of een combinatie hiervan. Daarnaast wordt één keer per half jaar een uitgebreid content item gecreëerd van maximaal 1 A4'tje met hierin informatie over jouw bedrijf, product of de markt waarin je opereert.

Adverteren op social media

Het advertentiebudget voor het adverteren op social media omvat € 240,- per jaar. Dit budget wordt gebruikt om specifieke berichten of advertenties onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep. Afhankelijk van de doelstellingen levert dit meer websitebezoek, likes of volgers op. Het opzetten en onderhouden van campagnes voor adverteren op social media is kosteloos binnen dit pakket. Wil je meer bereik of nóg betere zichtbaarheid met social media-advertising, kun je er ook voor kiezen om (zelf) meer budget in de campagne te zetten.

Google adverteren

Adverteren in Google wordt ook wel afgekort als SEA, wat Search Engine Advertising of zoekmachine adverteren betekent. Google AdWords werkt middels een veilingmodel. Het uitbesteden van Google AdWords verdien je over het algemeen snel terug doordat grondige analyse van de bestaande campagnes verbeteringen aan het licht brengt. Het opzetten en onderhouden van AdWords-campagnes is kosteloos, het budget wordt daarentegen direct met de klant verrekend.

 

Add Basic

Add Basic

€ 175 /Maand

Opstartkosten: € 295

 

Basispakket voor de kleine mkb'er

Incl. € 240,- advertentiebudget per jaar.

 

Meer bereik

Meer websitebezoekers

Meer leads

Meer klanten

Periodiek overleg

Brainstormsessie

Uitgebreide brainstormsessie waarmee bepaald wordt met welke middelen, kanalen en budget wij jouw marketingdoelstellingen gaan bereiken.

Social mediastrategie

Een strategie waarin staat welke kanalen wij gaan gebruiken, voor welke doelgroep en met welke tone of voice. Daarnaast staat in de social mediastrategie een uitgebreide planning.

Contentcreatie
1 per week

Het aantal berichten dat wij per week delen op jouw social mediakanalen.

Uitgebreid contentitem
2 per jaar

Een artikel van max. 1 A4'tje met hierin informatie over jouw bedrijf, product of de markt waarin je opereert.

Opzetten social media

Het aantal kanalen dat wij kosteloos voor jou opzetten om een campagne mee te draaien. Meerprijs extra kanalen opzetten: € 50,- per kanaal.

Social advertising

Binnen social advertising valt het adverteren op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. Indien je op meer kanalen wilt adverteren dan standaard in het pakket valt, kost het opzetten € 75,- per kanaal.

Budget social advertising
€240/jaar

Het totale advertentiebudget dat verdeeld wordt over 1 of meer advertentiekanalen op social media.

Facebook adverteren

Specifiek budget voor het adverteren op Facebook. Dit budget wordt enkel toegepast op Facebook en kan niet verdeeld worden op andere kanalen.

Gesponsorde berichten

Gesponsorde berichten zijn Facebook-posts die je d.m.v adverteren onder de aandacht wilt brengen bij je doelgroep.

Remarketing

Met remarketing kun je specifiek mensen targeten die al eens op jouw website zijn geweest. Zo kun je bijv. een speciale aanbieding nog eens langs laten komen.

Leadgeneratie

Met leadgeneratie wordt een specifieke landingspagina opgezet waarmee wij jou voorzien van ingevulde contactformulieren, oftewel: leads.

Landingspagina's

Een landingspagina is een speciale pagina die gericht is op het converteren van bezoekers tot potentiële klanten.

Marketing automation

Met marketing automation wordt geautomatiseerd opvolging gegeven aan personen die interesse tonen in jouw bedrijf.

Google Advertising (SEA)

Door middel van Google adverteren (SEA) kun je snel en eenvoudig een toppositie in Google verwerven. LET OP: EXCL. BUDGET.

Rapportage

Met rapportage geven wij jou inzicht in het bereik en de resultaten van de lopende campagnes.

Totaal budget : € 240 per jaar

Kosten

Opstartkosten: € 295

Maandelijkse kosten: € 175

Kenmerken

Kenmerken verbergen

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000