Janine Moddermann

Janine. Nientje. Jenene. Onze leading queen. Janine zorgt ervoor dat alle creatieve energieën binnen het team in toom gehouden worden. Met haar leidinggevende skills loopt de planning bij Add Social op rolletjes. Daarnaast is ze druk bezig met het ontwikkelen van social mediastrategieën voor onze klanten. Helaas om de week op vrijdag heeft het team rust van Janine, want dan houdt ze haar ik-werk-niet-op-vrijdag-dag.

Mijn blogs

Benut je kansen: gebruik videomarketing!

Dagelijks zitten er zo’n 6.8 miljoen Nederlanders op Facebook. Daarvan gebruikt 90% Facebook via hun telefoon. En wanneer je dan op je telefoon door Facebook heen scrolt, kom je 9 van de 10 keer een filmpje tegen. Vaak gaat het om leuke filmpjes, waar je geen geluid voor nodig hebt. Of juist wel om de mensen extra hard te horen lachen. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van videomarketing voor/door bedrijven. Maar hoe kan videomarketing dan het beste worden ingezet?

Lees meer

Simsalabim: van twee Facebook pagina's naar één

We merken het steeds meer: bedrijven die meerdere Facebook pagina’s hebben. Waarschijnlijk heb je in het verleden al een pagina opgericht, maar weet je er niets meer van. Je richt een nieuwe pagina op en ineens heb je er twee. Niet heel handig voor je fans, zij willen namelijk al je berichten zien, maar weten niet zo goed welke pagina ze moeten liken. Gelukkig hebben wij de oplossing.

Lees meer

“Breng je social media naar een hoger niveau deze lente”

Je zult nu vast wel denken, waarom moet ik precies deze lente mijn social media naar een hoger niveau brengen? Iedere dag denken ondernemers na over het gebruik van social media voor hun bedrijf, maar negen van de tien keer vergeten ze het ook weer. Daarom is de lente van 2017 vol met nat weer, koude dagen en zonder zonnetje, het perfecte moment om social media nu eens écht te gaan gebruiken voor jouw bedrijf.

Lees meer

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000