Esmee Otter

Esmee is onze creatieve geest! Door haar jarenlange ervaring in het schrijven van social media content, nieuwsberichten en rapportages zorgt ze voor leuke en originele berichtjes op de social mediakanalen van haar klanten. Naast het schrijven van onze blogs heeft ze ook haar eigen blog over 'cosplay'. 

Mijn blogs

Instagram Checkout komt eraan

In maart 2019 introduceerde Instagram de Checkout-feature. Deze functie laat je producten kopen zonder het platform te verlaten. Momenteel wordt dit alleen nog getest door een geselecteerd aantal bedrijven in de Verenigde Staten.

Lees meer

Trends en tips voor de tweede helft van 2019

De eerste helft van 2019 is alweer voorbij. De tijd staat niet stil en de ontwikkeling ook niet. Wat kunnen we in de tweede helft van dit jaar verwachten op het gebied van social mediatrends?

Lees meer

Social Media Marketeer: Esmee Otter

In juni 2019 ben ik, Esmee Otter, bij Add Social begonnen als kersverse social media marketeer. Voor deze nieuwe job heb ik vier jaar bij De Telegraaf gewerkt, waar ik van social media redacteur uitgroeide tot specialist. Statistieken hebben geen geheim voor mij en ik ben graag veel bezig met creatief schrijven en fotografie.

Lees meer

Meest gekozen diensten

Social media advertising

Video

Een specifieke doelgroep bereiken? Adverteer dan op social media. Door gericht te adverteren, blijven de kosten laag. Jouw advertentiebudget wordt op deze manier doelmatig besteed.

 

Lees meer

Conversie

Conversie

Veel campagnes zijn gericht op bereik. Maar bereik zegt weinig als je geen zicht hebt op het conversieratio. Wat hebben jouw inspanningen concreet opgeleverd? En hoe kan het nóg beter? Bij Add Social is conversie een doel op zich. Wij gaan voor resultaat.

Lees meer

Social mediabeheer

Social mediabeheer

De inzet van social media vraagt tijd en aandacht. Klopt! Maar het levert ook heel veel op. Besteed jouw social media daarom uit. Wel de lusten, niet de lasten.

 

Lees meer

Adverteren op Facebook

Facebook advertising

Timing, content en doelgroepselectie. Broodnodige ingrediënten voor een effectieve Facebookadvertentie! Wij meten, weten en creëren. Met voor jou het beste resultaat.

 

Lees meer

Remarketing

Remarketing

Kijken, kijken… niet kopen. Soms is iemand zo dichtbij een aankoop dat je ze bijna (ja, lees: bijna) met geweld over de streep zou willen trekken. Dat is natuurlijk geen goed idee. Remarketing is dat wel. Het is een fantastische tool die je inzet om jouw doelgroep de juiste kant op te bewegen. Hoe dat werkt leggen wij je graag uit.

 

Lees meer

Videomarketing

Videomarketing

Overtuigen, binden en raken. Video maakt het mogelijk. Een goede video laat zien wie jij bent, wat je doet en waarom je het doet. Maar verspreiding van jouw video is minstens net zo belangrijk. Wij zetten jou op de kaart.

 

Lees meer

 
9 Beoordelingen Feedback Company