Arlette Boogaard

Arlette is kortgezegd ons koekjesmonster! Zij kan de hele dag door genieten van al het lekkers dat er uit haar tas verschijnt. Maar met haar mbo-diploma grafisch ontwerp aan het Mediacollege in Amsterdam, is zij ons creatieve wonder! Ieder beeld dat wij voor ons zien en naar haar vertalen, weet zij het op scherm tot leven te brengen. Van vormgeving voor social media, online banners en nieuwsbrieven tot posters, flyers en gevelbelettering. Daarnaast gaat Arlette nog even door op school. Zij is in september gestart met de hbo-opleiding Mediastylist mode. Nog even en we zien alleen maar mooie Vogue poses van Arlette ;) ! 

Mijn blogs

INSTAWAT?

Hoe vertellen we een goed verhaal door middel van beeld en weinig tekst? Daar is een antwoord op: Instagram. De meeste mensen die dit lezen weten al wat dat is en hebben zelfs een account. Maar klik niet weg, je kunt meer uit Instagram halen dan je denkt. En voor de mensen die geen benul hebben van Instagram, lees dan verder.

Lees meer

Grafisch vormgever: Arlette Boogaard

Daar ben ik weer! Voor wie mij nog niet kent, mijn naam is Arlette Boogaard. In 2018 afgestuurd als grafisch vormgever aan het Mediacollege in Amsterdam. In 2016 heb ik stage gelopen bij Add Social en sinds juli werkzaam in het team als grafisch vormgever! Naast mijn werkzaamheden volg ik een deeltijd HBO-opleiding aan Akademie Vogue als Mediastylist Mode.

Lees meer