Anna-Lotte de Haan

Anna-Lotte, Anne-Sophie, Anna, AL… onze halve stagiaire, nee dit is niet lullig bedoeld, wij moeten haar helaas voor 50% delen met onze broer ipsis. Deze gezellige tante ondersteunt onze social media-afdeling en viert het weekend al op donderdagavond. Daarnaast zit ze in haar examenjaar op het Horizon College in Hoorn en loopt als het goed is in juli naar buiten met haar MBO-diploma Marketing en Communicatie.

Mijn blogs

De stage van Anna-Lotte

Hi all! Mijn naam is Anna-Lotte de Haan, A.K.A Anne-Sophie, Anna of A-L. Vanaf mijn binnenkomst heb ik meteen gekondigd ‘noem mij maar zoals je wilt’. Haha, dit heb ik geweten ook! Sinds november ben ik ‘part of the team’ van het maar al te gezellige Add Social & ipsis.

Lees meer

Waarom heb ik een bedrijfsvideo nodig?

Wij merken dat een bedrijfsvideo vaak niet serieus genoeg wordt genomen. Men vindt ze vaak achterhaald, onnodig of te duur. Wij zijn het hier niet mee eens en willen jou graag behoeden voor een fout: het niet maken van een bedrijfsvideo. Wij zien een bedrijfsvideo als een van de belangrijkste communicatiemiddelen naar (potentiële) klanten toe. Door een bedrijfsvideo kun jij externe partijen informeren. Daarnaast kun je bij hen een gevoel overbrengen en je kunt het imago van jouw organisatie positief stimuleren.

Lees meer

Meest gekozen diensten

Conversie

Conversie

Veel campagnes zijn gericht op bereik. Maar bereik zegt weinig als je geen zicht hebt op het conversieratio. Wat hebben jouw inspanningen concreet opgeleverd? En hoe kan het nóg beter? Bij Add Social is conversie een doel op zich. Wij gaan voor resultaat.

Lees meer

Social mediabeheer

Social mediabeheer

De inzet van social media vraagt tijd en aandacht. Klopt! Maar het levert ook heel veel op. Besteed jouw social media daarom uit. Wel de lusten, niet de lasten.

 

Lees meer

Adverteren op Facebook

Facebook advertising

Timing, content en doelgroepselectie. Broodnodige ingrediënten voor een effectieve Facebookadvertentie! Wij meten, weten en creëren. Met voor jou het beste resultaat.

 

Lees meer

Videomarketing

Videomarketing

Overtuigen, binden en raken. Video maakt het mogelijk. Een goede video laat zien wie jij bent, wat je doet en waarom je het doet. Maar verspreiding van jouw video is minstens net zo belangrijk. Wij zetten jou op de kaart.

 

Lees meer

Remarketing

Remarketing

Kijken, kijken… niet kopen. Soms is iemand zo dichtbij een aankoop dat je ze bijna (ja, lees: bijna) met geweld over de streep zou willen trekken. Dat is natuurlijk geen goed idee. Remarketing is dat wel. Het is een fantastische tool die je inzet om jouw doelgroep de juiste kant op te bewegen. Hoe dat werkt leggen wij je graag uit.

 

Lees meer

Social media advertising

Video

Een specifieke doelgroep bereiken? Adverteer dan op social media. Door gericht te adverteren, blijven de kosten laag. Jouw advertentiebudget wordt op deze manier doelmatig besteed.

 

Lees meer

 
9 Beoordelingen Feedback Company