Over ons

Er is een groeiende behoefte aan marketingspecialisten op het gebied van social media. Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn hebben zich in snel tempo verder ontwikkeld. Met de vele nieuwe mogelijkheden werd de strategische inzet van social media voor bedrijven steeds complexer. Social media werd een vak apart. Daarom is in 2016 Add Social opgericht.

Benut je kansen op social media
De gemiddelde Nederlander checkt zijn telefoon 150 keer per dag. Logisch dat bedrijven kansen zien in de inzet van social media. Maar hoe benut je die kansen? De hulp van Add Social heeft al veel tevreden klanten opgeleverd. Zij waarderen het prettige, persoonlijke contact, het frequente overleg en de frisse ideeën. Maar bovenal: zij zagen hun bereik en hun omzet groeien!

De expertise van Add Social 
Social media is een doolhof en Add Social weet de weg. Dat is waar, maar goede social mediamarketing gaat verder dan technische knowhow. Content is key. Onze specialisten kunnen schrijven, fotograferen en filmen. Kortom, wij hebben alles in huis om jouw social mediaplan te doen slagen. Wist je bijvoorbeeld dat social media en personeelswerving heel goed samengaan? En dat een goede video vaak meer zegt dan 1000 woorden?

Bespreek je doelen met ons
Add Social is, zoals je van een social mediabureau mag verwachten, een sociaal bedrijf. Onze specialisten leren jouw organisatie graag goed kennen. Geen herhaling van hetzelfde trucje, maar een gerichte strategie die bij jouw organisatie en doelen past. Dat is Add Social.

Benieuwd wie de mensen achter Add Social zijn? Bekijk hieronder ons team! 

Ons team

Kom jij ons team versterken?Meest gekozen diensten

Remarketing

Remarketing

Kijken, kijken… niet kopen. Soms is iemand zo dichtbij een aankoop dat je ze bijna (ja, lees: bijna) met geweld over de streep zou willen trekken. Dat is natuurlijk geen goed idee. Remarketing is dat wel. Het is een fantastische tool die je inzet om jouw doelgroep de juiste kant op te bewegen. Hoe dat werkt leggen wij je graag uit.

 

Lees meer

Social media advertising

Video

Een specifieke doelgroep bereiken? Adverteer dan op social media. Door gericht te adverteren, blijven de kosten laag. Jouw advertentiebudget wordt op deze manier doelmatig besteed.

 

Lees meer

Adverteren op Facebook

Facebook advertising

Timing, content en doelgroepselectie. Broodnodige ingrediënten voor een effectieve Facebookadvertentie! Wij meten, weten en creëren. Met voor jou het beste resultaat.

 

Lees meer

Videomarketing

Videomarketing

Overtuigen, binden en raken. Video maakt het mogelijk. Een goede video laat zien wie jij bent, wat je doet en waarom je het doet. Maar verspreiding van jouw video is minstens net zo belangrijk. Wij zetten jou op de kaart.

 

Lees meer

Conversie

Conversie

Veel campagnes zijn gericht op bereik. Maar bereik zegt weinig als je geen zicht hebt op het conversieratio. Wat hebben jouw inspanningen concreet opgeleverd? En hoe kan het nóg beter? Bij Add Social is conversie een doel op zich. Wij gaan voor resultaat.

Lees meer

Social mediabeheer

Social mediabeheer

De inzet van social media vraagt tijd en aandacht. Klopt! Maar het levert ook heel veel op. Besteed jouw social media daarom uit. Wel de lusten, niet de lasten.

 

Lees meer

 
9 Beoordelingen Feedback Company