Website

Ken je dat? Dat je even snel je Facebook checkt, ziet dat een bekende maaltijdbox in de aanbieding is en dat je toch even op de link klikt? Je belandt niet op de homepage van het bedrijf, maar op een speciale landingspagina. Waar je direct je gegevens invult. Dat gaat snel!

 

En zo hoort het ook. Social media en een goede, responsive website versterken elkaar. Gebruiksvriendelijkheid en conversieratio staan hoog op onze agenda. Want wie actie wil uitlokken (en vooral niet uitstellen) zorgt dat de doelgroep gemakkelijk kan reageren.

 

Het nut van een goede website

Websites die niet mobielvriendelijk zijn, worden minder goed gevonden in Google. Zo simpel is het. Natuurlijk is dit slechts een van de vele voorbeelden, maar redenen om te zorgen dat jouw website aan de moderne eisen voldoet zijn er in overvloed. En aan welke eisen moet jouw website dan voldoen? Hoe zorg je dat de bezoeker vindt wat hij zoekt? Dat hangt voor een groot deel af van jouw doelen.

 

Meer conversie met landingspagina’s

Een advertentie of zoekopdracht leidt naar een pagina op jouw website. De pagina waar je landt noemen wij dus een landingspagina. Vaak is dit de contactpagina of de pagina waarop het productaanbod te vinden is. Maar is dit altijd wat jouw lead zoekt? Vaak niet direct, en dat maakt de kans dat iemand actie onderneemt kleiner. Een specifieke landingspagina is volledig afgestemd op jouw reclamecampagne of op een gerichte zoekopdracht van jouw doelgroep. Een goede landingspagina nodigt vooral uit tot reageren.

 

Wil jij een nieuwe website of een mooie landingspagina?

Een goede website brengt een organisatie in contact met klanten. Zonder omhaal en gericht op de expliciete behoefte van de klant. Add Social werkt nauw samen met ipsis. Want net als social media, is ook het bouwen van een goede website een vak apart. ipsis bouwt websites, maar ook losse landingspagina’s. Passend bij jouw organisatie en bij jouw doelen. Wil je hier eens met ons over sparren? Neem vooral contact met ons op.

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000