Videomarketing

Veel werk, kostbaar en te weinig effectief? Think again. Videomarketing is booming en verdient absoluut een eervol plaatsje in jouw marketingplan. Natuurlijk kunnen wij uren met je praten over wat videocontent voor jou kan doen (en als je dat wil horen we graag van je) maar in dit geval laten we de cijfers eerst even voor zich spreken:

 

  • 74% van de online traffic is videocontent;
  • YouTube heeft ruim 1 miljard gebruikers en is na Google de grootste zoekmachine;
  • 42% van de mensen kijkt meer dan een uur per week naar YouTube- en Facebookvideo’s;
  • 22% van de mensen die een videoadvertentie kijkt, bezoekt daarna de website van het bedrijf.

 

Overtuigen, binden en raken

De kracht van video is groot. In een video maak je de boodschap tastbaar. Je kunt in woorden omschrijven waarom jouw nieuwe auto de beste is, maar waarom zou je het niet gewoon laten zien? De kans dat je jouw doelgroep overtuigt is dan vele malen groter.

 

Daarnaast vergroot video de binding met je doelgroep. Want video biedt de mogelijkheid om net iets meer van jouw bedrijf en je medewerkers te laten zien. En dat vergroot het vertrouwen. Met als resultaat meer engagement en groei van jouw community.

 

Last but not least: emotie. Emo TV werkt. Als je emoties weet op te roepen, zijn mensen direct geboeid. De kans dat de doelgroep jouw boodschap begrijpt stijgt bij elke spreekwoordelijke traan die wordt gelaten.  

 

Viral met videomarketing

Wij zijn het met je eens, goede videomarketing staat niet binnen een dag op tafel. Maar als het staat, dan is het resultaat er ook naar. Want eerlijk is eerlijk, wie droomt er niet van om een keer ‘viral’ te gaan?

 

Een helder doel, een flinke dosis creativiteit en technische kennis zijn absolute voorwaarden voor geslaagde video. Ook is videodistributie van groot belang. Gelukkig heeft Add Social videomarketing tot een ware kunst verheven. Misschien heb je al een idee, of zit je om creatieve inbreng verlegen. Wij helpen je om videomarketing te integreren in jouw marketingbeleid.  

 

Video via Add Social

Wist je dat Add Social zelf een videograaf in huis heeft die voor jou een bedrijfsvideo, productvideo of animatie kan maken? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via 0229-763000

Of ben je benieuwd naar wat wij al gemaakt hebben? Neem een kijkje op ons YouTube kanaal!

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000