Social mediastrategie

Lang leve het digitale tijdperk! Marketingstrategen hebben tegenwoordig vergaand inzicht in de interesses, bewegingen en voorkeuren van doelgroepen. Met name social mediakanalen weten angstig veel van de gebruikers. Niet alleen waar je woont en wie je kent, maar ook wat voor werk je doet, wat je hobby’s zijn en of je bijvoorbeeld een relatie hebt. Van die wetenschap wordt door adverteerders dankbaar gebruik gemaakt. Hartstikke mooi natuurlijk, al die data, maar wat doe je er precies mee? Dat leggen wij je graag uit.

 

Datagedreven strategie

Op het internet zwerven jouw gegevens rond. Bedoeld of onbedoeld laat je regelmatig persoonlijke gegevens achter, die nauwkeurig worden opgeslagen en geanalyseerd. De data die wij tegenwoordig tot onze beschikking hebben maakt zeer specifieke doelgroepsegmentatie mogelijk. Is jouw doelgroep de jonge moeder uit de regio Middelburg? Geen probleem, die hebben we zo gevonden. Omdat je zo gericht kunt adverteren, wordt het marketingbudget heel doelmatig besteed. Klinkt goed? Praat dan eens met een specialist van Add Social. Wij baseren jouw nieuwe social mediastrategie op de bedrijfsdoelen, de doelgroep, online data, onze kennis en onze uitgebreide marketingervaring.

 

Van strategie naar resultaat

Wij ontwikkelen een social mediastrategie die stapsgewijs toewerkt naar het beoogde resultaat. Wat kun je wel en wat kun je niet verwachten van jouw inspanningen op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter? Wij maken het van tevoren duidelijk. Natuurlijk kun je ervoor kiezen de strategie door ons te laten opstellen en zelf de uitvoering voor je rekening te nemen. Bedenk wel goed dat dit heel tijdrovend is. Het creëren van goede teksten en afbeeldingen is een doorlopend proces, dat je misschien liever uitbesteedt. Wij staan voor je klaar. Kies voor een van de pakketten of maatwerkoplossingen van Add Social en je bent ervan verzekerd dat je het beste haalt uit jouw aanwezigheid op social media. Kom je binnenkort bij ons langs om jouw marketinguitdagingen te bespreken? Je bent van harte welkom.

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000