Social mediabeheer

Het is bepaald geen staatsgeheim: social media hoort thuis in elke marketingstrategie. De meeste ondernemers weten dit wel, maar er wordt vaak nog te weinig mee gedaan. Toch zijn ook zij nieuwsgierig. Wordt het positieve effect van social media overschat of valt er werkelijk veel te winnen? Het wordt zeker niet onderschat. En er valt alleen maar te winnen.

 

Social media: een vak apart

Het beheer van social mediakanalen wordt vaak bij een willekeurige medewerker neergelegd. Hij of zij doet het ‘er even bij’. Hartstikke mooi, het begin is er! De mogelijkheden op social media zijn echter enorm toegenomen. Er zijn kansen ontstaan die je liever niet onbenut laat. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het lastig om alle kennis up to date te houden. Maar zaken als remarketing, social advertising, videomarketing en marketing automation zijn absoluut de marketinginstrumenten van de toekomst. Daarom is het uitbesteden van social mediabeheer geen gek idee.

 

Social media uitbesteden

Je maakt actief werk van social media en zet de kanalen in als strategisch marketinginstrument. Met bijbehorende planning, de zogenoemde contentkalender, maar ook met een doelgerichte aanpak. Jij houdt je bezig met je corebusiness en wij gaan aan de slag met jouw social media. Klinkt dat goed? Dan horen wij graag van je. Wij zorgen dat je niet alleen meer likes en volgers krijgt, maar ook nieuwe klanten en dus een hogere omzet.

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000