Marketing automation

Marketing automation is een uitstekende aanvulling op onze social mediadiensten. Wij zijn zelfs zo overtuigd van het gebruik van marketing automation tools, dat wij marketing automation standaard opnemen in één van onze pakketten; Add Sales.
 

Wat is marketing automation?

Marketing automation is een techniek die gebruik maakt van innovatieve software om klanten die jouw website bezoeken te ondersteunen in hun aankoopproces. Door gebruik te maken van relevante content en goede SEO-vriendelijke informatie op jouw website trek je bezoekers (prospects), waarna jij marketing automation inzet om deze prospect op geautomatiseerde wijze te voorzien van andere content (e-mails, downloads, etc.).

Door een marketing automation systeem te gebruiken wordt zo beoogd om de conversie van leads te verhogen. Enerzijds haal je dus meer prospects binnen door SEO-vriendelijke content en anderzijds verhoog je ook het conversiepercentage door hun op geautomatiseerde wijze te voorzien van relevante content.

E-mails en e-mailmarketing is een belangrijk aspect binnen marketing automation. Het ontwikkelen en aanbieden van andere relevante content als downloads, whitepapers en artikelen is echter ook een cruciaal onderdeel. Marketing automation kan dus niet zonder goede contentcreatie. Daarnaast kan Facebook advertising helpen bij het communiceren en aanbieden van relevante informatie bij jouw doelgroep
 

Marketing Automation als toevoeging

Door marketing automation toe te voegen, wordt een geautomatiseerd proces aan het pakket gekoppeld waarmee leads opgevolgd worden en ‘warm’ worden gemaakt (en gehouden!) totdat zij verkoop-klaar zijn. Door deze toevoeging levert het pakket Add Sales ook directe verkoop en verkoopkansen op.

 

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000