Contentcreatie

Je weet wat je doet, hoe je het doet en voor wie je het doet. Maar weet je ook hoe je jouw boodschap het beste overbrengt? Zorg in elk geval voor pakkende content. Tekst, foto’s, video’s en illustraties bijvoorbeeld. Een sterk verhaal blijft beter hangen en wekt vertrouwen. Goede content is essentieel bij het aangaan van nieuwe relaties én bij het onderhouden van bestaande banden.

 

Het belang van sterke content

Content is het Engelse woord voor inhoud. Content gaat dus over de inhoud van jouw website, flyer, video, brochure, nieuwsbrief en alle andere communicatiedragers. Over content wordt vaak te weinig nagedacht. Spreekt de tekst de juiste doelgroep aan? Laat de foto echt zien wie je bent en wat je doet? Sluit de content aan op de doelen die je hebt en de persoonlijkheid van jouw organisatie? Kortom, besteed aandacht aan de kwaliteit van alle content. Want dat zorgt er uiteindelijk voor dat je betrouwbaar overkomt en het juiste publiek aanspreekt.

 

Creatieve content voor meer overtuigingskracht

Tekst en een foto op de website zetten lukt de meeste mensen wel. Maar content is een breed begrip en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vaak kun je meer doen om de doelgroep te overtuigen. Add Social denkt daarom graag in creatieve oplossingen. Een strakke infographic die jouw werkproces laat zien bijvoorbeeld, of een energieke bedrijfsvideo. Wij vertalen jouw boodschap in een overtuigende campagne.

 

Hoe maak je goede content?

Het maken van content is het werk van een marketeer. Een contentmarketeer denkt doelgroepsgericht, is in staat een onderwerp van verschillende kanten te belichten en schrijft zonder moeite voor verschillende mediumtypen. Content wordt via verschillende kanalen aangeboden, afhankelijk van waar de doelgroep zich bevindt. Dat noemen we contentdistributie. Denk bijvoorbeeld aan Social advertising, e-mailmarketing of een gerichte bannercampagne.

 

De specialisten van Add Social vinden jouw doelgroep en zorgen voor een sterkte eerste indruk. Wil je weten hoe? Wij gaan graag voor je aan de slag!

 

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000