Diensten

Unieke like & win acties

Content

Een groeiend aantal leads, meer likes en een hogere naamsbekendheid? Kies voor een unieke like & win actie en jouw doelgroep komt met sprongen dichterbij.

 

Lees meer

Videomarketing

Videomarketing

Overtuigen, binden en raken. Video maakt het mogelijk. Een goede video laat zien wie jij bent, wat je doet en waarom je het doet. Maar verspreiding van jouw video is minstens net zo belangrijk. Wij zetten jou op de kaart.

 

Lees meer

Social media advertising

Video

Een specifieke doelgroep bereiken? Adverteer dan op social media. Door gericht te adverteren, blijven de kosten laag. Jouw advertentiebudget wordt op deze manier doelmatig besteed.

 

Lees meer

Social mediabeheer

Social mediabeheer

De inzet van social media vraagt tijd en aandacht. Klopt! Maar het levert ook heel veel op. Besteed jouw social media daarom uit. Wel de lusten, niet de lasten.

 

Lees meer

Social mediastrategie

Social mediastrategie

Lang leve het digitale tijdperk! Marketingstrategen hebben tegenwoordig vergaand inzicht in de interesses, bewegingen en voorkeuren van doelgroepen. Met name social mediakanalen weten angstig veel van de gebruikers.

Lees meer

Contentcreatie

Contentcreatie

Je weet wat je doet, hoe je het doet en voor wie je het doet. Maar weet je ook hoe je jouw boodschap het beste overbrengt? Zorg in elk geval voor pakkende content. Tekst, foto’s, video’s en illustraties bijvoorbeeld. Een sterk verhaal blijft beter hangen en wekt vertrouwen. Goede content is essentieel bij het aangaan van nieuwe relaties én bij het onderhouden van bestaande banden.

Lees meer

Marketing automation

Marketing automation

Herhaling is kracht. Marketing automation richt zich op jouw bestaande leads. Slimme tools zorgen ervoor dat je opnieuw bij hen onder de aandacht komt. De kans dat de lead een klant wordt, is dan aanzienlijk vergroot.

 

Lees meer

Adverteren op Facebook

Facebook advertising

Timing, content en doelgroepselectie. Broodnodige ingrediënten voor een effectieve Facebookadvertentie! Wij meten, weten en creëren. Met voor jou het beste resultaat.

 

Lees meer

Google adverteren (SEA)

Google adverteren (SEA)

Google AdWords zet jou bovenaan in de Google zoekresultaten. Maar alleen als je adverteert met kansrijke trefwoorden, die naadloos aansluiten op jouw dienst of product. Wij zetten een AdWords campagne voor je op. Vaak is het resultaat al binnen 24 uur zichtbaar!

 

Lees meer

Remarketing

Remarketing

Kijken, kijken… niet kopen. Soms is iemand zo dichtbij een aankoop dat je ze bijna (ja, lees: bijna) met geweld over de streep zou willen trekken. Dat is natuurlijk geen goed idee. Remarketing is dat wel. Het is een fantastische tool die je inzet om jouw doelgroep de juiste kant op te bewegen. Hoe dat werkt leggen wij je graag uit.

 

Lees meer

Conversie

Conversie

Veel campagnes zijn gericht op bereik. Maar bereik zegt weinig als je geen zicht hebt op het conversieratio. Wat hebben jouw inspanningen concreet opgeleverd? En hoe kan het nóg beter? Bij Add Social is conversie een doel op zich. Wij gaan voor resultaat.

Lees meer

Webcare

Webcare

 Hoe zorg je ervoor dat je de controle over jouw social mediakanalen niet verliest? Wees vooral niet bang voor interactie. Als je goed en adequaat reageert op een klacht, maak je zelfs van de meest lastige klant een ambassadeur voor het leven.

 

Lees meer

Website

Website

Sterke content, functionaliteit en ontwerp zijn de succesfactoren van jouw website. Biedt de website precies de informatie waarnaar jouw doelgroep op zoek is? Als het antwoord ja is, ben je goed bezig.

 

Lees meer

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wie niets van je hoort, is je sneller vergeten. Een e-mailnieuwsbrief is betaalbaar, gericht en effectief. Zorg daarom dat je regelmatig op de digitale deurmat belandt.

 

Lees meer

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000