Afspraak maken

Online Trainingen t.b.v. het Startersloket

Het startersloket is een onafhankelijke adviesorganisatie gespecialiseerd in de startende ondernemer. Wil je een bedrijf starten of wil je de volgende stap als ondernemer zetten? Dan ben je bij het Startersloket aan het juiste adres. 

Add Social organiseert voor het Startersloket diverse trainingen op locatie. Zij gebruiken de expertise van Add Social die zij hebben wat betreft marketing en social media om de startende ondernemer verder te helpen binnen dit vakgebied.

Add Social denkt continu mee met het Startersloket om de klant de juiste training aan te kunnen bieden. Het startersloket is meer dan tevreden over de samenwerking.

Joeri Goede oprichter van het Startersloket is erg tevreden over de samenwerking. “Ik ben fan van de nuchtere manier van samenwerken en communiceren. Door de laagdrempeligheid voel je je als klant geen nummer.”

Meest gekozen diensten

Social mediabeheer

Social mediabeheer

De inzet van social media vraagt tijd en aandacht. Klopt! Maar het levert ook heel veel op. Besteed jouw social media daarom uit. Wel de lusten, niet de lasten.

 

Lees meer

Social media advertising

Video

Een specifieke doelgroep bereiken? Adverteer dan op social media. Door gericht te adverteren, blijven de kosten laag. Jouw advertentiebudget wordt op deze manier doelmatig besteed.

 

Lees meer

Adverteren op Facebook

Facebook advertising

Timing, content en doelgroepselectie. Broodnodige ingrediënten voor een effectieve Facebookadvertentie! Wij meten, weten en creëren. Met voor jou het beste resultaat.

 

Lees meer

Videomarketing

Videomarketing

Overtuigen, binden en raken. Video maakt het mogelijk. Een goede video laat zien wie jij bent, wat je doet en waarom je het doet. Maar verspreiding van jouw video is minstens net zo belangrijk. Wij zetten jou op de kaart.

 

Lees meer

Conversie

Conversie

Veel campagnes zijn gericht op bereik. Maar bereik zegt weinig als je geen zicht hebt op het conversieratio. Wat hebben jouw inspanningen concreet opgeleverd? En hoe kan het nóg beter? Bij Add Social is conversie een doel op zich. Wij gaan voor resultaat.

Lees meer

Remarketing

Remarketing

Kijken, kijken… niet kopen. Soms is iemand zo dichtbij een aankoop dat je ze bijna (ja, lees: bijna) met geweld over de streep zou willen trekken. Dat is natuurlijk geen goed idee. Remarketing is dat wel. Het is een fantastische tool die je inzet om jouw doelgroep de juiste kant op te bewegen. Hoe dat werkt leggen wij je graag uit.

 

Lees meer

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000