Social media marketeer: Stephanie Bouquet

Hi! Ik wil graag mijzelf even voorstellen. Ik ben Stephanie en ben half juli begonnen als social media marketeer bij Add Social.

Betrokkenheid vergroten

Ik ben na mijn studie communicatie begonnen als communicatiemedewerker bij de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Bij deze organisatie heb ik mij verdiept in verschillende aspecten van communicatie, maar het werd al snel duidelijk dat mijn interesse vooral ligt bij het optimaal benutten van social media kanalen. Bij de veiligheidsregio heb ik bijvoorbeeld de Instagrampagina ingezet om de betrokkenheid te vergroten. Met succes! De hashtag #vrnhn wordt nu gebruikt door de doelgroep en is de pagina gevuld met user-generated content.

Effect social media

Ik heb voor mijn studie een social media-onderzoek gedaan naar online crisiscommunicatie. Ik heb hierdoor ontzettend veel kennis gekregen over de mogelijkheden die social media biedt en breed gekeken naar het effect van social media. Hierbij heb ik gekeken naar het spreidingseffect, verschillende doelgroepen en het effect van social media berichten en de imago van een organisatie.

Over mijzelf

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij de paarden en bezoek ik in het weekend graag de thuis wedstrijden van Feyenoord. Ook kun je mij regelmatig met een camera in mijn handen vinden om leuke momenten vast te leggen.

Door:


Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000