Simsalabim: van twee Facebook pagina's naar één

Het is namelijk redelijk gemakkelijk om van twee Facebook pagina’s, één pagina te maken. Je kunt er zelfs voor kiezen om de berichten van beide pagina’s samen te voegen en ook de fans worden zonder dat ze het zelf in de gaten hebben, overgezet naar één Facebook pagina.

Er zijn een paar kleine regels aan verbonden, namelijk:

  • Allebei de Facebook pagina’s moeten gevestigd zijn in dezelfde plaats.
  • De namen van de Facebook pagina’s moeten overeen komen.
    (dus niet Add Social en Social mediabureau)
  • De interesses en categorieën van beide Facebook pagina’s moeten overeen komen.
  • En je moet beheerder zijn van beide Facebook pagina’s.

Zelf hebben we recent een Wijn cadeauwinkel hiermee geholpen. Zij heeft het bedrijf overgenomen en kreeg daarbij de Facebook pagina met maar liefst 4.800 likes. Het lukte haar maar niet om de pagina in haar beheer te krijgen en heeft uiteindelijk een nieuwe pagina opgericht. Deze pagina heeft ondertussen 194 likes en wekelijks posts zij hier berichten op. Zonde om de oude pagina links te laten liggen. Wij hebben haar beheerder kunnen maken van beide pagina’s en uiteindelijk hebben we beide Facebook accounts samengevoegd tot één Facebook pagina. Zij kan nu weer op volle toeren alle 5.000 likes posts voorbij laten komen op één pagina.

Heb je zelf ook een probleem met het samenvoegen van je Facebook pagina’s? Neem dan gerust contact met ons op! Met wat kleine foefjes kunnen we jou gemakkelijk helpen!

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000