Inhaakkalender 2018

Op social media wil je altijd uniek blijven met content. Daarom geven wij jou wat extra inspiratie voor 2018 met de inhaakkalender! Niet alleen alle feestdagen staan benoemd in de inhaakkalender van Add Social, maar ook de meest ludieke dagen. Zo heb je bijvoorbeeld "talk like a pirateday", "CAPSLOCKDAY', heel belangrijk voor ons social mediabureaus: "World social mediaday" en "world emojiday". 

 

Inspelen op de actualiteit

Door gebruik te maken van de Add Social inhaakkalender van 2018, weet je als marketeer of ondernemer al ver van te voren wat er gaat spelen en wanneer je je merk slim op de actualiteit kan laten inspelen. In de meeste gevallen is nu al bekend voor 2018 en daardoor kun je van te voren alvast nadenken op welke dagen in 2018 je wilt inhaken, of op welke dagen je juist niets van je moet laten horen. Door de inhaakkalender voorkom je verassingen.

Nog teveel laten marketeers zich anno 2018 verrassen door zakelijk die eigenlijk ieder jaar al vast staan. Zo weten we elk jaar dat voorafgaand aan Sinterklaas de pietendiscussie weer zal gaan opspelen. Dat wereld lerarendag voor vele leraren vandaag de dag een gevoelige snaar raakt met oog op de stakingen enzovoort.

 

De focus

De focus van deze inhaakkalender ligt niet alleen op het inhaken, maar ook soms op het afhaken bij een thema omdat het een gevoelige snaar kan raken of een discussie door het thema kan oprakelen. Soms is het daardoor verstandiger om stil te blijven wanneer er bepaalde zaken spelen binnen de maatschappij.

Om optimaal voorbereid te zijn op 2018 kun je daarom hier de inhaakkalender van Add Social downloaden! Wij hopen je op deze manier als marketeer of ondernemer een vooruitziende blik over 2018 te geven!

 

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000