De stage van Dominique

Mijn naam is Dominique Brakeboer (18 jaar), geboren en getogen in een heel mooi klein stadje genaamd Medemblik. Ik volg de opleiding mediamanagement op het Media College te Amsterdam. Dit is mijn derde en laatste leerjaar! Na mijn stage bij Add Social neem ik afscheid van mijn school.

Mijn eerste week

Mijn eerste week bij Add Social verliep soepel. Ik begon mijn stage met het schrijven van creatieve berichten voor klanten voor op de diverse social mediakanalen. Gelukkig was ik al handig in de programma’s Indesign, Photoshop en Première waardoor ik al snel meerdere taken op mij kreeg. Enkele voorbeelden zijn video’s editen, filmscripts schrijven, advertenties ontwerpen en niet geheel onbelangrijk; cappuccino’s maken! Ik ben de barista van het team 😉 Half drie is onze vaste ‘cappuccino’ pauze.

Het moment dat ik binnenstapte bij Add Social ervaarde ik meteen een gezellige sfeer. Op kantoor zitten wij (bijna de hele week) alleen met meiden, wat het extra leuk maakt. Daarbij helpt iedereen elkaar met creatieve input! Ik was totaal niet bang om iets te vragen.

Tot nu toe?

Ik loop nu ongeveer vier maanden stage bij Add Social en dat bevalt mij heel erg goed! Ik heb een paar afspraken mogen bijwonen en samen met mijn collega Lotte gefilmd voor bedrijven. Het leukste tot nu toe vond ik het filmen bij Leekerweide. Dit was niet alleen leerzaam voor mijn film skills maar ook nog eens erg interessant. Een client vertelde zijn verhaal aan MWD (Maatschappelijk werk en dienstverlening) studenten van de Hogeschool Amsterdam.

Mijn docent Peter Kleijn is één keer langs gekomen en ook hij is ervan overtuigd dat ik een goede stageplek heb gekozen!

Wat ik tot nu toe geleerd heb bij Add Social is hoe ik op de juiste manier content creëer voor social media, de werking van Facebook Business/Hootsuite en het schrijven van blogs.

Nog niet het einde!

Het einde is nog niet in zicht! Ik kijk er naar uit om de komende maanden nog meer te leren bij Add Social. Gelukkig zit ik hier op mijn plek tot april en hoeven ze mij (en de cappuccino’s) nog niet te missen!

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000