Grafisch vormgever: Arlette Boogaard

Daar ben ik weer! Voor wie mij nog niet kent, mijn naam is Arlette Boogaard. In 2018 afgestuurd als grafisch vormgever aan het Mediacollege in Amsterdam. In 2016 heb ik stage gelopen bij Add Social en sinds juli werkzaam in het team als grafisch vormgever! Naast mijn werkzaamheden volg ik een deeltijd HBO-opleiding aan Akademie Vogue als Mediastylist Mode.

Eat and create all day

In februari kreeg ik een berichtje via Messenger van Vincent of ik interesse had in een eventuele baan als vormgever bij Add Social na mijn studie. Enthousiast antwoordde ik terug (net wakker, al wandelend in mijn badjas) met een ja! Add Social kan niet zonder mij, en ik niet zonder Add Social. Mijn gewoonte om de hele dag door te eten achter mijn bureau ben ik in die tussentijd niet afgeleerd. Wat ik echter nog niet heb aangeleerd is het drinken van thee. Maar ach, er moet altijd een vreemde snuiter in het team zitten. Naast het eten van lekkernij ben ik ook hard aan het werk om creatieve content te leveren naar de klant. Van posters tot animaties, ik breng het tot leven. Zelfs mijn collega’s, die ik omtover tot dieren. Dankzij mijn stage ben ik bekend met de werkwijze binnen het bedrijf. Echter, tot de dag van vandaag blijf ik nieuwe dingen leren en is iedere dag weer anders.

Strike a pose

Naast mijn werk wil ik mij blijven ontwikkelen op creatief vlak. Tijdens mijn studie aan Akademie Vogue wil ik mij verder specialiseren als vormgever, maar dan modegericht. Fotoshoots in verlaten gebouwen en het stylen van voedsel (als het nog niet is opgegeten), je kan het zo gek niet bedenken. Tot juni volg ik de cursussen Fotostylist A en Modestylist A.

Stay tuned

Mijn creativiteit is nog lang niet op, dus blijf op de hoogte van al onze leuke en creatieve projecten via Facebook of de website!

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000