10 zomerse Instagram accounts waar je bij kunt wegdromen

Wil jij even heerlijk wegmijmeren bij foto's die zorgen voor een instant zomergevoel? Even wegduiken in een andere wereld of ter inspiratie van jouw volgende vakantie. Eerlijk is eerlijk, we mogen niet klagen met het zomerse weer in Nederland momenteel maar wij zijn gek op zomerse plaatjes van tropische stranden, zoete cocktails en kleurrijke ontbijtjes. Speciaal voor jou zetten wij een aantal Instagram accounts voor jou op een rijtje, instant zomergevoel gegarandeerd!

 

1. @ontdekbelize

Officiële Nederlandse Instagram van Belize. Ontdek de verstopte schoonheid van het prachtige Belize.

2. @reisjunk

Dit reislustige koppel reizen met hun rugzak de hele wereld over en leggen dat vast op hun blog en hun Instagram feed, jaloersmakend!

3. @travellust_nl

Lisette nam ontslag van haar kantoorbaan om de wereld rond te reizen. 

 

4. @wanderlust.nl

Deze twee vriendinnen wonen in Amsterdam maar reizen de hele wereld over en leggen dit vast op hun Instagram feed en blog. 

 

5. @happyfamilytravel

Dit stel reist met hun kinderen Alexia en Amelia de hele wereld rond! 

6. @mohsinopwereldreis

Mohsin besloot na zijn studie om een een wereldreis te maken van een jaar. Hij had 16.500 euro gespaard en was klaar om de wereld te ontdekken. 

7. @chantal.schram

Chantal deelt reis(bespaar)tips op haar blog reisdoc.nl 

 

8. @Explorista

Milou is van mening dat een mooie reis niet veel geld hoeft te kosten. Via Explorista vertelt ze over haar budgetvriendelijke reizen en geeft ze tips over hoe je bijvoorbeeld goedkoop een auto kan huren.

9. @wearetravellersnl

We Are Travellers is een online reisgids gevuld met eindeloos veel reistips voor backpackers en flashpackers. Dagelijks proberen ze te inspireren met een fijne dosis reisinspiratie, waardoor je bucketlist zeker niet lang leeg blijft. 

 

10. @Wearetravelagents

Charissa is reisagente en pakt regelmatig haar koffers naar mooie bestemmingen. Op haar Instagram account deelt ze haar reizen. 

 

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000