Diensten

Unieke like & win acties

Afhankelijk van jouw wensen verwerven wij met unieke like & win acties meer likes, een hogere naamsbekendheid of een groei in het aantal leads voor jouw onderneming. Voor deze dienst hanteren wij over het algemeen wel het ‘voor wat, hoort wat’-principe.

Lees meer

Social media advertising

Social media-advertising gebruik je op Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube of Instagram om jouw naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast kan social media-advertising ingezet worden voor promotie van jouw product, dienst of bedrijf.

Lees meer

Social mediabeheer

Geen omkijken naar jouw social mediakanalen hebben, maar wel aanwezig zijn op de kanalen die aansluiten bij jouw doelgroep? Besteed het beheer van jouw Twitter, Facebook, LinkedIn of Instagram dan uit. Niet de lasten, maar wel de lusten.

Lees meer

Social mediastrategie

Een uitgekiende social mediastrategie kan je meer opleveren dan je denkt. Voordat wij aan de slag gaan zullen wij deze social mediastrategie dan ook samen met jou opzetten zodat de strategie aansluit bij jouw wensen en doelgroep.

Lees meer

Marketing automation

Met marketing automation worden leads verder de sales funnel ingeleid en krijgen zij steeds meer informatie over jouw bedrijf en product. Zo worden leads die mogelijk interesse hebben in jouw product leads die bij jou tot aanschaf over willen gaan. 

Lees meer

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook kan een uiterst effectief middel zijn voor het genereren van meer omzet, een groter bereik of een grotere naamsbekendheid. Dit doen wij met zowel tekst- als beeldadvertenties en, dankzij continu meten, op de beste momenten.

Lees meer

Contentcreatie

Contentcreatie vormt de basis van een succesvolle campagne; zonder content geen resultaat. Content kan zowel tekst, afbeeldingen als video zijn. Door de resultaten van deze contenttypes te analyseren, ontstaat een goed beeld van de meest effectieve content. 

Lees meer

Google adverteren (SEA)

Direct bezoek naar jouw website op zoektermen die aansluiten bij jouw diensten of producten? Dan is Google AdWords dé oplossing. Een goede AdWords-campagne kan al binnen 24 uur resultaten opleveren. En dat is natuurlijk waar wij het voor doen; resultaten.

Lees meer

Webcare

In een samenleving die steeds verder digitaliseert is Webcare vrijwel niet meer weg te denken als marketinginstrument. Klanten, zowel B2B als B2C verwachten snel antwoord op hun vragen. Webcare zorgt hiervoor. 

Lees meer

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief (e-mailmarketing) vormt een goede manier om periodiek bij zowel potentiële als huidige klanten onder de aandacht te komen. Een interessante nieuwsbrief op de digitale deurmat zorgt soms ongemerkt al snel voor meer omzet.

Lees meer

Videomarketing

Een video verschilt, afhankelijk van jouw doelen op inhoud en type. Kort of lang, video of animatie, informatief of inspirerend? Samen met jou kijken we naar jouw doelen en het type video dat hier bij past. Wij verzorgen ook de plaatsing en vindbaarheid op YouTube.

Lees meer

Website

Een website is in veel gevallen het eindpunt van de zoektocht van de klant. Hier moet de informatie komen waarnaar hij/zij op zoek is. In een tijd waarin goede content king is, moet ook het ontwerp en de functionaliteit van jouw website niet vergeten worden.

Lees meer

Meld je nu aan voor de social mediatraining

Contact

Add Social

De Corantijn 27f, 1689 AN Zwaag
T: 0229 763 000